Data

woensdag 11 jan. 2017 20:00 Reeds gespeeld      
donderdag 12 jan. 2017 20:00 Reeds gespeeld      
vrijdag 13 jan. 2017 20:00 Reeds gespeeld      
zaterdag 14 jan. 2017 14:00 Reeds gespeeld      
zaterdag 14 jan. 2017 20:00 Reeds gespeeld      
zondag 15 jan. 2017 15:00 Reeds gespeeld      

Prijzen

Golden Seats€ 94,00
Rang 1€ 84,00
Rang 2€ 74,00
Rang 3€ 64,00
Rang 4€ 54,00
Ticketprijzen zijn inclusief reservatiekosten (exclusief leverings- en transactiekosten).
restaurant

Telefonisch bestellen

Tickets zijn verkrijgbaar via Sherpa.be: 0900 84 100 (€ 0,45 per minuut) Internationaal: 0032 7025 2020. Elke werkdag van maandag tot vrijdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 20.00 uur.

Rolstoelgebruiker kunnen telefonisch bestellen via 070 223 193 (€ 0,30 per minuut) van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur of via groups@sherpa.be.

BEL 0900 84 100 (€ 0,30 per minuut)
Internationaal: 0032 7025 2020

Stadsschouwburg Antwerpen
Parkeren
Het adres van Stadsschouwburg Antwerpen is Theaterplein 1 – 2000 Antwerpen.

Je rijdt best via de Stoopstraat om de Stadsschouwburg te bereiken. Via deze weg kan je ook makkelijk inrijden in de parking Stadsschouwburg, gelegen onder de Stadsschouwburg zelf. De parking is open van 08.00 tot 01.00 uur (uitrijden kan 24/24 uur).

Je hebt verder de keuze uit de volgende Interparkings:
• Interparking Inno: Hopland 45, 2000 Antwerpen
• Interparking Horta: Hopland 24, 2000 Antwerpen
• Interparking Hopland: Hopland (38)40, 2000 Antwerpen
Bereikbaarheid
Het World Forum Theater is centraal gelegen in de Randstad, op korte afstand van de snelwegen A12 en A44 en goed bereikbaar met Openbaar Vervoer.
Openbaar vervoer
Houd er rekening mee dat bij evenementen ‘s avonds er na afloop vaak geen treinritten terug huiswaarts zijn. Controleer dus of een vlotte terugreis mogelijk is. Of probeer je heenreis met de trein te combineren met een terugrit via carpoolen.

Stadsschouwburg Antwerpen ligt in het hartje van Antwerpen en kan je op verschillende manieren bereiken. De dichtstbijzijnde tram- en bushaltes zijn Rubenslei, Teniers en premetrostation Opera.
Vestiaire
Het theater is voorzien van een vestiaire waar je voor 0,5 euro je jas of paraplu kan inleveren.
Kassa
De kassa is open van dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur. Opgelet: in de zomermaanden juli en augustus is er op zaterdag geen kassaverkoop.

Bij avondvoorstellingen gaat de kassa één uur voor aanvang open. Dan kunnen alleen tickets voor de voorstelling van die avond zelf gekocht worden.
Opening theaterzaal
Het theater opent de deuren een uur voor aanvang van de voorstelling. Je kan terecht in de bar van het theater voor een drankje. Je kan ook voorafgaand aan de show dineren in het restaurant Gusto naast het theater.
Handicap en/of rolstoelgebruikers
Mensen met een handicap kunnen gebruikmaken van de lift. Er zijn ook plaatsen voorbehouden voor rolstoelgebruikers en hun eventuele begeleiders. Gelieve deze plaatsen telefonisch aan te vragen via de bovenstaande nummers en vermeld duidelijk dat je je in een rolstoel verplaatst. Zo kunnen we de juiste boeking voor je doen.
Slechthorenden
De ringleiding ligt enkel op de parterre vanaf rij 7 t/m rij 24, inclusief zijblokken. De frequentie is stand 'T'.
Rookbeleid
De Stadsschouwburg Antwerpen is rookvrij. Er geldt een absoluut rookverbod. Wie wil roken, kan dit buiten doen aan de hoofdingang. Houd hiervoor je ticket bij, zodat onze medewerkers dit kunnen uit- en weer inscannen.
Catering
GUSTO BISTRO EN BAR
Gusto is een echte urban bistro, waar je altijd terecht kan voor een snelle hap, een overheerlijk glas of een fantastische tête-à-tête. Smaak staat bij Gusto centraal.

Geniet van het mooiste terras van Antwerpen, in de zon en onder het grootste dak. Ontspan na een vermoeiende werkdag, begin het weekend goed, start of eindig je avond hier. Sfeer, drankjes, hapjes en steengoede muziek zullen je vergezellen.

THEATERBUFFET ‘ALL-YOU-CAN-EAT’
Start een zorgeloze avond in ware theaterstijl en bestel naast je tickets ook een theaterbuffet. Twee uur voor aanvang van de voorstelling word je verwacht in het theaterrestaurant van Stadsschouwburg Antwerpen. Je geniet er van een ‘All-You-Can-Eat’-buffet van Vlaamse Klassiekers, met enkele toppers uit de Vlaamse keuken. Kortom, schuif aan en geniet.

Onze medewerkers ontvangen je aan de ingang van het theater, hangen jullie jassen in de vestiaire (voor onze Nederlandse vrienden is er een garderobe) en begeleiden je naar het inhouse-restaurant. Uiteraard zorgen we ervoor dat je tijdig op de hoogte gebracht wordt over de aanvang van de voorstelling, zodat je rustig je plaats in de zaal kan gaan opzoeken.

Prijs per persoon (excl. dranken): € 28,50 (volwassenen); € 15 (jongeren t.e.m. 12 jaar). Reserveer nu in en maak er een onvergetelijke dag van!

À LA CARTE
Heb je een ticket gekocht en wil je liever à la carte eten? Dat kan in ons huisrestaurant GUSTO, gelegen aan de zijkant van Stadsschouwburg Antwerpen. Bestellen kan telefonisch via + 32 3 289 27 50 of via reservatie@mygusto.be

DRINKS
Zin in een drankje voor en na de voorstelling of tijdens de pauze? De bar en de foyer bieden je een ruime keuze aan drankjes en versnaperingen.

Smakelijk en veel plezier!

Opgelet: om veiligheidsredenen zijn tijdens een voorstelling alleen PET-flesjes toegestaan in de theaterzaal. Deze kan je verkrijgen in de foyer.
VIP
Wat mag je verwachten?

VIP-kaarten: je ontvangt een mooie VIP- en parkingkaart waarop je alle praktische informatie van je avond terugvindt. Bij de formule Theaterbuffet ontvang je alle informatie in briefvorm.

Parking: jij en je vrienden of relaties hebben toegang tot de VIP-parkeerplaatsen.

VIP-toegang: je bent welkom vanaf 2 uur voor het evenement begint, tenzij anders vermeld. Je wordt onthaald door onze hostesses die je verder begeleiden naar je plaatsen in de VIP-ruimte.

Eten en drinken: het cateringaanbod varieert per evenement. In de VIP-ruimte zijn er dranken naar believen. Je kan je in alle rust laten bedienen door ons personeel. In het restaurant krijg je de dranken die bij de formule Theaterbuffet horen, of bestel en betaal je ter plaatse.

Je zitplaatsen: in de zaal zit je altijd op de duurste plaatsen, tenzij anders vermeld.

Vestiaire: in de VIP-ruimte maak je gratis gebruik van de vestiaire en de toiletten. Bij de formule Theater buffet is er geen vestiaireservice inbegrepen.
Meer informatie
Meer informatie is beschikbaar via www.stadsschouwburg-antwerpen.be
WAAR EN WANNEER WAAR EN WANNEER
Volgende pagina
Cast