Data

Vrijdag 12 apr 2019 20:00 BESTEL KAARTEN
Zaterdag 13 apr 2019 14:00 & 20:00 BESTEL KAARTEN
Zondag 14 apr 2019 14:00 BESTEL KAARTEN

Prijzen

Golden seats€ 94,50
Rang 1€ 84,50
Rang 2€ 74,50
Rang 3€ 64,50
Rang 4€ 54,50

* Genoemde toegangsprijzen zijn inclusief reserveringskosten van € 5,50 per ticket en exclusief transactiekosten van € 1,80 en verzendkosten van maximaal € 3,50 (postverzending) per boeking.
Jesus Christ Superstar

Telefonisch bestellen

Tickets zijn verkrijgbaar via Eventim Tickets 0900-1353 (€ 0,45 per minuut). Bereikbaar 7 dagen per week van 10.00 uur tot 22.00 uur.

* Invalide plaatsen zijn alleen telefonisch te bestellen via 0900-1353.
* Genoemde toegangsprijzen zijn exclusief reserverings- / boekings- / transactiekosten. Bespreekkosten € 4,50 per ticket en transactiekosten € 2,55.


BEL 0900-1353
(€ 0,45 per minuut)

Jesus Christ Superstar
Parkeren
Rondom AFAS Live zijn er verschillende parkeergarages. Aan de kassa van AFAS Live kunt u uitrijkaarten kopen. De uitrijkaarten zijn ook te koop bij de parkeerautomaten in de garages. De doorrijhoogte van de parkeergarages bedraagt 2.00 meter. Bent u met een auto die hoger is dan 2.00 meter? Dan kunt u parkeren bij P2

Uitrijkaart (evenemententarief)
De hele dag : € 12,00
Bereikbaarheid
AFAS Live is centraal gelegen naast het station Amsterdam Bijlmer ArenA. Vanaf het station is het ongeveer 5 minuten lopen naar de hoofdingang van AFAS Live.
Restaurant First
Nieuw in AFAS Live is Restaurant First waar u terecht kunt voor een heerlijk gerechten, vol bekende smaken in een nieuw jasje. Restaurant First bevindt zich direct in AFAS Live op de eerste verdieping met uitzicht op onze Foyer. Restaurant First is een uur eerder geopend dan de zaaldeuren. Zo kunt u ontspannen genieten van onze gerechten en bent u tevens op tijd voor het concert. Bij Restaurant First kunt u genieten van een heerlijk 3-gangenmenu dat per seizoen wisselt. Per show wordt het 3-gangenmenu. Om te kijken welk menu geserveerd wordt bij het betreffende concert kunt u kijken in onze agenda op www.afaslive.nl.

3-gangenmenu: €36.30

Legends Lounge
Legends Lounge is een sfeervolle lounge die zich bevindt op de tweede verdieping in de Foyer. Deze prachtige Lounge biedt u en uw relatie(s) voorafgaand aan een concert de mogelijkheid heerlijk te dineren. Hier worden hospitality arrangementen uitgeserveerd en tevens kan deze ruimte voor kleine besloten groepen worden gereserveerd.

Openingstijden restaurant
Het restaurant is op showdagen geopend vanaf 17.30. De ingang van het restaurant bevindt zich aan de rechterkant van de hoofdingang, herkenbaar aan een blauwe loper voor de deur. Restaurant First is een uur eerder geopend dan de deuren van de hoofdingang.

Restaurant First
ArenA Boulevard 590
1101 DS Amsterdam Zuidoost
Openbaar vervoer
AFAS Live is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Station Amsterdam Bijlmer ArenA is gelegen op 5 minuten afstand van AFAS Live. Dit station is bereikbaar via trein, bus en metro vanuit diverse richtingen. Check altijd www.ov9292.nl voor actuele verkeersinformatie met betrekking tot het openbaar vervoer.
Garderobe/kluisjes
AFAS Live beschikt over een bemande garderobe. U kunt hier gratis uw jas achterlaten. Ook kunt u uw tas in bewaring brengen. Ook kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van onze kluisjes. Deze kosten €6,- waarvan €2,- borg.
Kassa locatie
De kassa in van AFAS Live gaat open op het moment dat de buitendeuren opengaan. U kunt op onze website kijken hoe laat dit is.
De Foyers
De Foyer van AFAS Live is geopend vanaf het moment dat de deuren opengaan, tot de deuren sluiten na de show.
Rolstoelgebruikers
AFAS Live is goed toegankelijk voor minder validen vanwege brede deuren en drempelloze overgangen. Er zijn liften naar de verdiepingen. Er zijn rolstoelplaatsen in de zaal beschikbaar, hiervoor dient u aparte rolstoel- begeleiderstickets te kopen voor op het mindervalide platform.
Rookbeleid
In AFAS Live geldt een algeheel rookverbod. Dit betekent concreet dat er in het pand (incl. cateringlocaties & parkeergarages) niet gerookt mag worden. AFAS Live volgt hiermee de Tabakswet, die vanaf 1 juli 2008 in geheel Nederland van kracht wordt en waarmee alle horecagelegenheden, theaters, congrescentra en luchthavens geheel rookvrij worden. Voor gasten en bezoekers van AFAS Live is op de eerste verdieping een rookruimte ingericht.
Tassenbeleid

Bekijk hier ons tassenbeleid

WAAR EN WANNEER WAAR EN WANNEER
Volgende pagina
Cast