Sensationele finale met bijzondere gasten

5,6 & 7 mei 2017 – AHOY Rotterdam

De succesvolle tournee van Jesus Christ Superstar krijgt een sensationele finale op 5, 6 en 7 mei 2017 in het Rotterdamse Ahoy. In een spectaculair decor, geïnspireerd op de wereldberoemde Arena di Verona, zal Ted Neeley met de cast  van Jesus Christ Superstar en een groot live orkest te zien zijn in een grootse en opzienbarende finale. Ook zullen een aantal bijzondere gasten, die binnenkort worden bekend gemaakt, acte de présence geven.

Het is een grote wens van Ted Neeley om op bijzondere wijze afscheid te kunnen nemen van zijn Nederlandse fans: ‘Ik ben ontroerd door de vele duizenden fans die naar onze Jesus Christ Superstar komen kijken. Het is voor de hele cast en crew hartverwarmend te ervaren hoe de fans deze voorstelling omarmd hebben en wij zijn enorm blij dat we nog een laatste keer terug kunnen komen naar Nederland om op een bijzondere manier afscheid te nemen. Dat dit gaat gebeuren in de Rotterdamse Ahoy, waar sterren als Prince, Bruce Springsteen, U2 en de Rolling Stones op het toneel hebben gestaan, is een droom die uitkomt!” 

De rockopera Jesus Christ Superstar wist in Nederland en België tienduizenden harten te veroveren. De tournee, die half december van start ging in de Heineken Music Hall in Amsterdam, wordt nu afgesloten met een sensationele finale in de Rotterdamse Ahoy, waarvoor een spectaculair decor wordt gebruikt dat geïnspireerd is op de wereldberoemde Arena di Verona. De cast wordt voor deze voorstellingen uitgebreid en zal worden begeleidt door een 32 man sterk orkest. Een unieke, laatste kans om de legendarische Ted Neeley, 45 jaar na het uitkomen van de film Jesus Christ Superstar, te zien schitteren in de rol van zijn leven. Binnenkort zullen ook de namen van een aantal gasten bekend worden gemaakt, die in de Rotterdamse Ahoy acte de présence zullen geven.

De tournee van Jesus Christ Superstar door Nederland en België zorgt voor uitverkochte zalen, minutenlange staande ovaties en lovende reacties van pers en publiek: ***** (De Gelderlander), “een spectaculaire rockopera” en  **** (Het Parool), “Neeley het onbetwistbaar middelpunt van de show” (De Volkskrant), “Overdonderende show met een super strakke rockband, wervelende dansers en uitstekende zangers” (Vrij Nederland) en “Fenomenale Jesus Christ Superstar zorgt voor kippenvel bij publiek“ (Wegener Media). En ook het publiek overstelpt de website van de musical met superlatieven als “Geweldig”, “Fantastisch” en “Kippenvel”.

De wereldberoemde rockopera Jesus Christ Superstarvertelt het verhaal over de laatste week uit het leven van Jezus, gezien door de ogen van zijn beste vriend en verrader Judas. Het muzikale meesterwerk van Andrew Lloyd Webber, de aangrijpende teksten van Tim Rice en de unieke vertolking van Ted Neeley vormen een onvergetelijke ervaring, die special voor deze serie voorstellingen in Ahoy worden uitgebreid met een groter ensemble en een groter live orkest.

Jesus Christ Superstar is een aangrijpend verhaal met geweldige songs als ‘I Don’t Know How To Love Him’, ‘Superstar’ en het fenomenale ‘Gethsemane’. Deze grootschalige Engelstalige productie van Jesus Chris Superstar wordt geregisseerd door de Italiaanse ster-regisseur Massimo Piparo en is geïnspireerd op de verfilming van Jesus Christ Superstar die in 1972 werd opgenomen

De Rockopera De Rockopera
Voorgevel HMH Voorgevel HMH
Volgende pagina
WAAR EN WANNEER
Onze website maakt gebruik van cookies.   SluitenClose Cookies Jesus Christ Superstar